Poslouchal Frekvenci 1, našel stovku a vyhrál milion

Velká podzimní hra rádia Frekvence 1 Milion za stovku zná vítěze. Díky jedné jediné stokorunové bankovce vyhrál rovný milion korun posluchač Jiří z Vysočiny. Stokorunu, kterou téměř tři týdny hledalo celé Česko, nakonec našel tento řemeslník ve své peněžence.

uniweb weby

Soutěží rádia Frekvence 1 žila poslední měsíc celá republika. Pokladní hlásili nedostatek stokorunových bankovek, protože lidé je nechtěli vracet do oběhu. Na sociálních sítích vynalézaví posluchači vyvěšovali inzeráty, že výherní stokorunu odkoupí za provizi. Nakonec ale rozhodla náhoda a štěstí. 

„O hře Milion za stovku jsem se dozvěděl z rádia. Slyšel jsem asi dvakrát, jak posluchači vyhrávají za dvojčíslí tisíc korun. Já sám jsem stovky nesbíral. A ani ve snu by mě nenapadlo, že bych mohl získat hlavní výhru. Stovky jsem ani nekontroloval. Až jednou večer přišel syn, že o hře Frekvence 1 slyšel. Už jsem skoro usínal, tak jsem mu řekl, ať se mi podívá do peněženky. A on přiběhl, že jsem vyhrál! Já mu říkám, ať jde někam a nechá mě spát. A on trval na svém. Měl pravdu! Byla to výherní stovka! Vůbec netuším, kde se ke mně dostala. Hodně jezdím po kraji, stravuji se po hospodách, klienti mi platí hotově za opravy střech, tak asi tak nějak. A co si koupím? Na baráčku musíme udělat nová okna, potřebujeme vyměnit radiátory a s manželkou a syny určitě vyrazíme na nějakou dovolenou. A samozřejmě to oslavíme! Moc děkujeme Frekvenci 1 za úžasnou výhru,“ říká šťastný výherce Jiří z Vysočiny.

Moderátor rána Frekvence 1 Petr Šimek, který výhru se svým ranním týmem na Vysočinu odvezl, dodává: „Byl jsem hrozně nervózní, a zároveň jsem měl obrovskou radost, že jsme udělali jednomu obyčejnému chlapíkovi krásnější den. Do poslední chvíle nebylo jisté, že je to ta pravá stovka. Do té doby jsme měli několik telefonátů od posluchačů z celé země, že oni mají tu výherní stokorunu se správným sériovým číslem. Pokaždé se ale ukázalo, že to byl omyl. A teď to vyšlo! Měli jsme obrovskou radost a za celou Frekvenci 1 blahopřejeme!“

 „Celá hra byla velký zážitek. Napínavý do posledního okamžiku. Panu Jiřímu blahopřeji k výhře, všem ostatním přeji pohodu a klid o vánočních svátcích. Odpočiňte si, protože už brzy budete opět potřebovat pevné nervy! Chystáme už další hru,“ prozrazuje Miroslav Škoda, ředitel rádia Frekvence 1.  

Další velkou hru o velké peníze přinese Frekvence 1 už brzy! 

Video se šťastným výhercem na www.frekvence1.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 15.11.2016 16:42




0 +
 

Hlavní zprávy