Projekt Kniha v dětských očích úspěšně zakončen

V předvánočním týdnu byl úspěšně zakončený projekt Kniha v dětských očích, autorky Martiny Žižkové, studentky III. ročníku, oboru předškolní a mimoškolní pedagogika, na Soukromé vyšší odborné škole sociální, o. p. s. Jihlava. Poslední klíčová aktivita projektu s názvem Velký den byla připravena pro děti ze školní družiny, a z 1.-5. tříd Základní školy v Božejově.

uniweb weby

Velký den autorka zaměřila na poslední nácvik divadelního představení, které společně s dětmi v dopoledních hodinách zahráli pro děti v Mateřské škole v Božejově. „V závěru celého projektu jsem vyhodnotila tabulku Čtenářník, do které si děti po dobu projektu zapisovaly počet přečtených stran z knih. Děti s nejvíce přečtenými stránkami byly odměněny diplomy, medailemi a záložkami,“ uvedla Martina Žižková, autorka projektu. Za vydařené divadelní představení autorka dětem vyrobila hrací karty - Černého Petra, na motivy spisovatelů, o kterých si společně povídali.

Autorka tento projekt realizovala od 4. 11. do 20. 12. 2016. V rámci jednotlivých klíčových aktivit s dětmi nacvičovala vybrané bajky, které si společně četli. Projekt Kniha v dětských očích autorka dále zaměřila na seznámení dětí s našimi i zahraničními autory, a také na pozitivní vztah ke knihám a k četbě.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.12.2016 21:03




0 +
 

Hlavní zprávy