Robinson slaví první narozeniny, potěší třicet tisíc prvňáčků a očekává stotisícího návštěvníka

Největší zábavní park na Vysočině Robinson oslavil v srpnu první narozeniny. Každý návštěvník obdržel zvýhodněnou vstupenku k dalšímu vstupu a navíc ho v centru čekal bohatý doprovodný program.

uniweb weby

„Asi největší úspěch měl dinosaurus v životní velikosti, který se u nás několikrát objevil. Děti i dospělí se ptají, kdy dinosaurus dorazí znovu, už teď můžeme slíbit, že si jeho návštěvu do konce roku ještě několikrát zopakujeme,“ říká Jaroslav Hrdlička, jednatel rodinného parku.
Další dárky pro děti připravil Robinson už na začátek nového školního roku. „U příležitosti narozenin chceme každému letošnímu prvňáčkovi poskytnout jeden vstup zdarma v doprovodu dospělé osoby (neplatí pro skupiny).  Vstupenky jsme proto rozeslali společně s kresleným pirátským rozvrhem hodin do všech základních škol na Vysočině a podobnou výhodu jsme poskytli i prvňáčkům z Pardubického, Královéhradeckého a Jihočeského kraje. Vstupenky tak dostane ve čtvrtek 1. září bezmála třicet tisíc prvňáčků. Školám nabízíme zvýhodněný vstup pro školní skupinu ve výši deset procent ze vstupného,“ naznačila Pavlína Pitrová, ředitelka rodinného parku.
Po ročním působení Robinson už brzy přivítá také stotisícího návštěvníka, který obdrží od centra hodnotnou cenu včetně celoroční vstupenky.   
„Další zajímavé aktivity se připravují. A opět potěší zejména dětské návštěvníky i jejich rodiče. Doporučujeme tedy sledovat Facebook nebo webové stránky Robinsona,“ uzavírá Pavlína Pitrová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 31.08.2016 14:54




0 +
 

Hlavní zprávy