Scénické čtení knihy Straka v říši entropie v Brodě

Cyklus LiStOVáNí.cz nabídne ve středu 14. září v poetickém podkroví nad kavárnou U Notáře v Havlíčkově Brodě scénické čtení knihy Straka v říši entropie Markéty Baňkové.

uniweb weby

„Objev roku ceny Magnesia Litera 2010 Markéta Baňková, napsala bajky pro dospělé, ale pobaví i děti. Zvířata v nich luští záhady existence a fungování světa. Zjistíme, proč se hroch udrží na vodní hladině i proč někteří samci nepohrdnou samičkou z igelitu. Jak lišky prochází krizí středního věku a kdo všechno chce být ideálem krásy. Proč nemá smysl bojovat proti nepořádku! Jestli máte špatné vzpomínky na fyziku, přijďte na LiStOVáNí touto originální knihou. A jestli fyzika nebere i Vaše děti a puberťáky, vezměte je klidně také, zažijí velmi příjemné doučování! Bavit se budou naprosto všichni, to je fyzikálně dané!“ popisuje Lukáš Hejlík, autor projektu LiStOVáNí.
Účinkuje Věra Hollá a Pavel Oubram (Gustav Hašek), vydalo nakladatelství Petr Prchal, k budou prodeji knihy Straka v říši entropie a Maličkost podepsané autorkou.
Začátek je v 18.00.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy