I s onemocněním dýchacích cest lze cestovat

Respirační onemocnění s sebou nesou nejedno omezení. Mnohé však usnadní cestovní inhalátory.

uniweb weby

Pomocník na cestách

Cestovní inhalátor je vhodný na kratší výlety i delší cesty - do auta, do vlaku i letadla. Přístroj je napájen dobíjecí akumulátorovou baterií nebo tužkovými bateriemi, tudíž představuje ideální variantu pro kempy či chaty, kde je obtížně dostupná elektřina. Cestovní balení inhalátoru je velmi malé a vejde se tak snadno do příručního zavazadla nebo malého batohu.

Studená inhalace

Cestovní varianta inhalátorů je určena pro studenou inhalaci, během které přístroj vyrábí aerosol o teplotě 22 až 26 stupňů. Tento způsob inhalace ke své léčbě využívají lidé trpící laryngitidou či akutními astatickými záchvaty. Inhalovaný aerosol s sebou může nést i medikament, který podpoří a urychlí léčbu. Malým dětem se nejčastěji podává Mucosolvan v destilované vodě. Vhodná je také inhalace Vincentky.

Léčba dětí i dospělých

Inhalátory na cesty jsou většinou vybaveny více maskami ve velikostních variantách, aby vyhovovaly dospělým i dětem. Další součástí vybavení je dýchací náustek, popř. speciální nosní nástavec. Při výběru inhalátoru je vždy dobré vědět, jak dlouhá výdrž baterií je garantována při nepřetržitém provozu přístroje a jaká je další nabídka příslušenství a náhradních dílů.

Spolehlivý nákup u odborníků

Nejen inhalátory, ale i zvlhčovače vzduchu a inhalační roztoky by měly být kupovány pouze ve specializovaných obchodech. Pohodlnou možností s rychlým termínem dodání je nákup přes eshop společnosti KRÁSNÝ – zdravotnická technika, s.r.o., která patří mezi největší zavedené firmy zabývající se prodejem všech typů lékařských přístrojů a široké škály dezinfekčních prostředků.

Doporučené odkazy

Autor: Inhalátory pro dospělé i děti Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

  • Před 4 roky

    Pujcka 100% zarucena

    Pro ty, kterí chtejí nouzovou pujcku, nabízím vám dostupnou úrokovou sazbu 3%. Mnoho bank vás odmítlo? Potrebujete financování konsolidace dluhu naléhave? Nebo potrebujete financování svého podnikání na jednu skladbu. Takže jsme tím nejlepším rešením pro vaše potreby.



    -- Whatsapp: +32 460 21 16 01

    -- e-mailem 1 : paquet1@seznam.cz

    -- e-mailem 2 : paquet1financial@gmail.com

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy