LED baterka je klasickým doplňkem na výpravy do přírody

Strávíte víkendy v terénu? Jsou pro vás outdoorové aktivity vítanou možností, jak opustit ruch velkoměsta a sladit svou vnitřní energii s okolní přírodou? Potom jistě víte, že se nevyhnete situacím, kdy bude zapotřebí dodatečný zdroj světla.

uniweb weby

Baterky už známe desítky let, dnešní modely jsou však velmi lehké a skladné. Nabídnou také vynikající dosvit a nenechají vás nijak dlouho čekat ani při nabíjení. Nevadí jim kapky deště a když vám vyklouznou z ruky a upadnou na zem, nic se jim nestane. Moderní modely totiž zaručují odolnost při takovém nárazu. Co si ještě více přát, že?

Praktický společník do každé kapsy

Je to vlastně velmi jednoduché! Pokud potřebujete opravdu spolehlivého parťáka na cesty, nabízí se právě led baterka, s níž se neztratíte ani na lesní cestě, když se už venku šeří. Dokáže fungovat také v mrazu nebo dešti, hodí se tedy doslova a do písmene do každého počasí. Odolá i prachu, tudíž je pro outdoorové aktivity vlastně ideálem. Vhod ale nepochybně přijde také v interiéru, a to nejen v případě, kdy vás překvapí výpadek elektřiny. Pokud ji máte v kapse, neuděláte chybu. Procházky, výlety nebo i delší výpravy, hodit se může vlastně vždycky. A díky tomu, že je lehká, ocení ji také děti.

Vybírejte mezi různými režimy svícení

Potřebujete stabilní osvětlení, které nemusí být nijak intenzivní? Nebo chcete pořádně vidět v kutilské dílně? Moderní baterky nabízí přepínání mezi několika různými režimy svícení, stačí jen stisknout tlačítko a změníte tok světla podle potřeby. Velmi snadný je také proces nabíjení, jenž může probíhat i skrze USB-C konektor. Velká kapacita baterie znamená relativně dlouhou dobu svícení i na nejvyšší možný výkon. Chcete se podívat na nejzajímavější modely na současném trhu? Potom zavítejte na cel-tec.cz!

Fotogalerie
Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 08.06.2021 06:23



5 +
 

Hlavní zprávy