Chateau Herálec Boutique Hotel má pověst špičkového zámeckého wellness hotelu

Hledáte wellness s velice kvalitními službami, máte rádi komfort a zároveň vyhledáváte klid? Rádi byste strávili pár dní v romantickém prostředí krásného zámku? Chtěli byste si užít procházky v přírodě? To vše vám poskytne Chateau Herálec Boutique Hotel, jeden z nejlepších zámeckých hotelů v naší republice.

uniweb weby

Trocha historie

Chateau Herálec Boutique Hotel se nachází se v malé vesnici Herálec, která leží v podhůří Žďárských vrchů nedaleko Havlíčkova Brodu. Zámek je postavený v pseudogotickém stylu. Budova prošla rekonstrukcí, ale zachovala si znaky pravého českého zámku. První zmínky o zámku jsou již z 12. století, kdy v obci Herálec vznikla tvrz patřící Řádu německých rytířů. Zámek obklopuje rozlehlý a krásně upravený anglický park z 18. století, ve kterém stojí barokní socha sv. Agasia.

Chateau Herálec Boutique Hotel - špičkový zámecký hotel

Pětihvězdičkový Chateau Herálec Boutique Hotel se řadí mezi špičkové zámecké hotely nejen v České republice, ale i v celé Evropě. Všudypřítomná atmosféra zámku dodává všem prostorům romantický nádech. Hotel nabízí luxusní ubytování v krásně vybavených apartmánech a pokojích, dokonalé služby, prvotřídní kuchyni i sbírku značkových francouzských vín z oblasti Bordeaux. Hotel se nachází uprostřed zámeckého parku, který hostům zajišťuje naprosté soukromí. Okolní příroda doslova láká k procházkám.

Hotel se vyznačuje výbornou dopravní dostupností, kterou zajistí dálnice D1. Tím je také zajištěna možnost dopravy z mezinárodních letišť v Praze, v Brně i ve Vídni. Hotel navíc nabízí možnost přistávání helikoptér na vlastním heliportu.

Luxusní ubytování v unikátně zdobených pokojích

Zámecký hotel nabízí ubytování v pokojích a apartmánech, jejichž moderní vybavení se podařilo dokonale skloubit s historickou atmosférou zámku. Je velice romantické strávit dovolenou v prezidentském apartmánu Pánů ze Solmsu, v apartmánu Hrabat z Trautmannsdorfu nebo v největším apartmánu, který nese jméno mocného šlechtického rodu Trčků z Lípy. Unikátnost pokojů a apartmánů znásobuje výzdoba velkoplošnými tapetami, které v některých pokojích zobrazují krásné přírodní motivy, v jiných se jedná o velkoplošné instalace obrazů známých malířů - Mánese, Honsy, Chittusiho, Kosárka, Preislera a dalších.

Zámecká restaurace Honoria

Restaurace se nachází v nejstarší části zámku, což umocňuje všudypřítomný dotyk historie. Zámecká kuchyně používá tradiční české recepty, které jsou přizpůsobené současným gastronomickým trendům. Oběd si můžete vychutnat v jídelně PANÍ ZE ŠELMBERKA pojmenované po šlechtičně z českého rodu Trčků z Lípy, nebo v jídelně PŘED BOUŘÍ, kterou zdobí dílo známého českého malíře a místního rodáka Adolfa Kosárka. Na kávu si zajdete do kavárny AGASIA, pro uzavřenou společnost je připravený salonek VE VĚŽI. Pánové jistě rádi navštíví zámecký bar nebo vinný sklep BISKUPA JANA.

Wellness pobyt v zámeckém Spa L’OCCITANE

V Chateau Herálec Boutique Hotel, který je jedním z nejlepších wellness hotelů v České republice, se nachází Spa L’OCCITANE, které poskytuje prvotřídní wellness služby a používá velice kvalitní přírodní kosmetiku L’OCCITANE.

V kouzelných interiérech zámku můžete

  • relaxovat v tradiční finské sauně,
  • zaplavat si v privátním bazénu,
  • vyzkoušet speciální bylinnou saunu nebo infrasaunu,
  • užít si pročisťující parní lázeň nebo masáž,
  • absolvovat terapie na léčivé matraci Biosynchron,
  • aktivně relaxovat v moderně vybaveném fitness,
  • zacvičit si v parku,
  • po procedurách odpočívat v pohodlných odpočinkových prostorech.

Vydejte se do zámeckého hotelu Chateau Herálec Boutique Hotel, který nabízí luxusní ubytování i špičkové služby. Budete moci relaxovat v příjemném Spa L’OCCITANE, odpočívat v rozlehlém parku nebo se vydáte na procházku okolní přírodou. Zámecký hotel navíc nabízí řadu zajímavých pobytových balíčků - Zámecké gurmánské potěšení, Pracovní dovolená na zámku, Únik z města…, ale také Líbánky na zámku a Kouzelná noc.

Zdroj obrázku: pixabay.com/massage-therapy-1731456/

Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy