Další tragická havárie na Vysočině, po srážce s osobním autem zemřela v Humpolci chydkyně

V pondělí 31. října kolem půl sedmé večer srazilo v Kamarytově ulici v Humpolci osobního auto Renault Twingo sedmašedesátiletá chodkyni. Policisté se v souvislosti s vyšetřováním obracejí se žádostí o pomoc na případné svědky této dopravní nehody.

uniweb weby

„Auto řídila pětapadesátiletá řidička. Sedmašedesátiletá chodkyně utrpěla při nehodě těžké poranění a z místa nehody byla převezena ve vážném stavu do nemocnice v Pelhřimově. Policisté provedli u řidičky dechovou zkoušku s negativním výsledkem. V úterý 1. listopadu časně ráno chodkyně na následky zranění zemřela. Další okolnosti dopravní nehody, stejně jako míra zavinění, jsou předmětem policejního vyšetřování,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských plicistů na Vysočině. Podle jejích slov zemřelo letos na Vysočině při dopravních nehodách devatenáct lidí.

„Policisté se v souvislosti s vyšetřováním obracejí se žádostí o pomoc na případné svědky této dopravní nehody. Pokud se někdo pohyboval včera večer kolem půl sedmé v Kamarytově ulici v blízkosti restaurace Stromovka a viděl průběh dopravní nehody, může se se svým svědectvím přihlásit na lince tísňového volání 158,“ dodala Dana Čírtková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 01.11.2016 07:58




0 +
 

Hlavní zprávy