Den otevřených dveří v Hubbr Coworking v Havlíčkově Brodě

Hubbr Coworking v Havlíčkově Brodě se ve čtvrtek 22. června otevře veřejnosti, představí možnosti především mladý a začínajícím podnikatelům z regionu.

uniweb weby

Havlíčkobrodský Hubbr je jedním ze stovky podobných center v Česku. „Princip coworkingu je jednoduchý. Zjednodušeně je to pracovní prostor. Centra nabízejí svým členům plně vybavené prostředí, (lidem stačí prakticky pouze notebook) s relax zóny, kuchyňkou s občerstvením, zasedacími místnostmi, internetem nebo třeba členskými výhodami.
Lidé uvnitř coworkingu, pokud chtějí, pak tvoří zajímavou komunitu, která spolu sdílí pracovní, ale mnohdy i volný čas. Spoustě lidem na volné noze poté centrum pomáhá odbourat izolaci a častou prokrastinaci, s kterou bojují při práci z domova. Některé firmy zase ocení možnost poslat své zaměstnance do coworkingu místo homeofficu,“ popisuje zakladatel Jan Prokeš.

Za 4,5 měsíce existence se stal havlíčkobrodský Hubbr pracovním domovem pro patnáct lidí, uskutečnila se tu řada odborných seminářů, kterých se účastnilo přes 300 lidí. „V Hubbru má každý možnost zvolit si z několika různých tarifů podle svých potřeb. Výhodou je obrovská volnost a flexibilita práce. Žádné smlouvy, žádné papíry, žádné náklady na vybavení a nebo třeba možnost zkoušky na den (či více) zdarma – to jsou některé z výhod práce v coworkingu. Navíc každý člen získává přístup 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Jako pracovní domov nás využívá třeba lektorka angličtiny, IT specialisté, podnikatelé i menší firemní tým. Coworking má hlavně přispívat do společnosti. Sdružovat lidi, poskytovat jim zázemí a vzdělávat veřejnost. I proto se v Hubbru každých 14 dní konají odborné semináře, školení a přednášky z oblasti podnikání, IT, marketingu nebo osobního rozvoje,“ dodává Jan Prokeš

Den otevřených dveří bude probíhat od 9.00 do 18.00, afterparty s posezením, ostatními coworkery a občerstvením začne 18.00.

Více informací na webu nebo Facebooku



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy