Dva řidiči v sobotu narazili s auty do stromu

V sobotu 6. května se na silnicích Vysočiny staly dvě havárie, při nichž narazili dva řidiči do stromu, k první nehodě došlo ráno v katastru Krasonic na Jihlavsku, ke druhé dopoledne na Třebíčsku a zranili se při ní tři mladí lidé.

uniweb weby

„Před sedmou hodinou ráno jela devatenáctiletá řidička vozu Mazda ve směru od Nové Říše a při projíždění zatáčky se lekla protijedoucího traktoru, prudce sešlápla brzdový pedál, automobil se dostal do smyku, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu. Ke střetu s traktorem nedošlo. Řidička utrpěla zranění a musela být zdravotnickou záchrannou službou převezena na ošetření do jihlavské nemocnice. Policisté provedli šeření, místo ohledali a zadokumentovali. U řidičů dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Poškozením vozidla vznikla škoda přibližně pětadvacet tisíc korun,“ popsala první havárii policejní mluvčí Jana Kroutilová. 

Druhá nehoda se stala na Třebíčsku před jedenáctou hodinou dopoledne. „Devatenáctiletý řidič renaultu jel ve směru od Mikulovic na Slavice a při projíždění zatáčky dostal s vozem smyk, který nedokázal vyrovnat. Vyjel mimo komunikaci, kde s autem narazil do vzrostlého stromu. Při dopravní nehodě se zranil řidič i jeho dva spolujedoucí ve věku devatenáct a sedmnáct let. Všichni tři museli být zdravotnickou záchrannou službou ošetřeni. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, při které u něho požití alkoholu vyloučili. Na vozidle vznikla škoda přibližně čtyřicet tisíc korun,“ dodala Jana Kroutilová s tím, že policisté příčinu a okolnosti obou dopravních nehod dále šetří.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 07.05.2017 19:04




0 +
 

Hlavní zprávy