Elegantní peněženka pro náročnou ženu

Pokud chcete, aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního drobného detailu, vsaďte na elegantní dámskou peněženku. Že nevíte, podle jakých kritérií ji vybírat? Nezoufejte! My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Čtěte a inspirujte se s námi!

uniweb weby

Podle jakých parametrů volit dámskou elegantní peněženku?

Dámskou peněženku můžeme vybírat podle nejrůznějších kritérií. Aby působila elegantně, měla by být vyrobená z kvalitního materiálu. Vhodné jsou zejména kožené modely. Peněženky z pravé přírodní kůže nadchnou i nejnáročnější ženy. Dámskou peněženku pak mohou dámy volit podle velikosti. Vždy je tedy dobré se před koupí peněženky zamyslet, zda používáme karty nebo zda chceme mít v peněžence průhledné okénko na malé fotky. Peněženky dámské pak mohou disponovat i různými dekorativními prvky. V kurzu jsou ozdobné lesklé patentky i spony. Ty ženy vkusně sladí i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Dámské peněženky pak seženeme v hladkém i v strukturovaném provedení. Vždy bude záležet na jedinečném vkusu každé ženy. Při nákupu peněženky pro ženy si také všímejte zpracování zipů a dalších detailů. Švy peněženky by měly být dokonale zarovnané. Nikde nesmí nic trčet ani překážet. Patentky u peněženky se musí dobře dopínat. Kvalitně zpracované peněženky pro náročné zákaznice najdeme i na oblíbeném e-shopu CCC. Tady si vybere z nabízeného sortimentu každá z vás.

Z jakého materiálu zvolit elegantní peněženku pro náročnou ženu?

Na trhu jsou ženám k mání peněženky ze syntetických i z přírodních materiálů. V posledních letech vítězí na plné čáře modely z přírodní kůže. A není se vůbec čemu divit. Kožené peněženky jsou nejen velmi odolné, ale také vysoce módní a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života propagují ty největší módní světové značky. Dámy tak mají z čeho vybírat. Kvalitní kožené dámské peněženky jsou k dostání i v kamenných prodejnách CCC. Vybírat si můžete dámské peněženky z broušené i z hladké kůže. Aby nám naše nová peněženka vydržela sloužit více sezón, měly bychom o ni i vhodně pečovat. K peněžence si tak vyberte i ochranný krém v neutrální barvě. Hodit se vám bude také čistící pěna, pasta nebo gel. Ty využijete v tom případě, že si peněženku umažete.

K jakým módním doplňkům se bude hodit elegantní dámská peněženka?

Myslet bychom měly i na to, že je dámská peněženka módní doplněk. Zvolené módní doplňky by k sobě měly ladit nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit sjednoceně a elegantně. Peněženku v hladké kůži tak slaďte i s hladkým koženým páskem a s koženým řemínkem od hodinek v hladkém provedení. Kožená peněženka by pak měla ladit i s vaší kabelkou. Některé módní značky vyrábějí celé kolekce kabelek a peněženek, které k sobě dokonale ladí. Najdete je např. i v prodejnách CCC. Elegantní peněženku mohou ženy také darovat. Dámská peněženka by však měla korespondovat s preferencemi obdarovávané ženy. Všímejte si tedy, zda dáma nosí raději decentní jednobarevné doplňky nebo dává naopak přednost vzorům a motivům. Podle toho pak můžete zvolit i vhodný model dámské peněženky.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy