Kolagen potřebujeme všichni. Ženy, muži i domácí zvířátka

Kvalitní kolagen ve formě doplňku stravy pomáhá cítit se více fit, bez bolestí a podporuje i vnější krásu. Ale věděli jste, že stejně pomáhá i našim zvířatům? Kolagen je stavební bílkovina, která tvoří základ pohybového aparátu a kůže, jak u lidí, tak u psů, koček či koní.

uniweb weby

Zejména majitelé pejsků by si měli uvědomit, že se jedná o velmi dynamická zvířata, u kterých je zdraví kloubů klíčové. Jakýkoliv problém, zranění z přetížení nebo degenerativní onemocnění pohybového aparátu výrazně snižuje kvalitu života psa. A může se to stát dříve, než byste čekali – problémy s pohybovým aparátem mají i velmi mladí psi. “Možná si ani neuvědomíte, že pes už začíná mít problémy s klouby, možná si myslíte, že se mu teď nechce jít na procházku, je líný, jen leží… a to už je znak toho, že váš pejsek něčím trpí,” upozorňuje veterinární lékařka Zuzana Fekečová. Přestože u větších plemen psů, která rostou rychleji, jsou mnohá onemocnění genetického charakteru, lze jejich nástup zvrátit díky vhodné prevenci. Je důležité správně pečovat o psa již od jeho nejútlejšího věku a kromě kvalitní stravy mu podávat i kloubní výživu.

Produkty vhodné pro psa na klouby obsahují látky, přirozeně se vyskytující v chrupavce, takzvaná chondroprotektiva. Nezanedbatelnou složkou je i zmiňovaný kolagen. Ten můžete podávat i v čisté formě – česká značka Inca Collagen je již 7 let oblíbeným kolagenem u lidí a vyrábějí také kolagen pro zvířata s názvem Incapet Collagen. Je to kolagen vyráběný na stejném principu jako Inca Collagen - 100% čistý, prémiový hydrolyzovaný kolagen z mořských ryb.

Image title

Jelikož se jedná o přírodní, čistý produkt, při podávání Incapet Collagen nehrozí žádné trávicí potíže, nebo odmítání doplňku ze strany pejska. Většinou jim výborně chutná, jako mikronizovaný prášek jim ho stačí nasypat do misky s krmivem. “Pes ho snědl s granulemi ani o tom nevěděl, podávání je tedy bezproblémové. Pejsek se nám zdá vitálnější, pravděpodobně budeme pokračovat s užívám dlouhodobě,” hodnotí zákaznice Barbora podávání Incapet Collagen své fence Libi.

Ladynka má špatnou páteř a klouby a při každém pohybu to v ni strašně a hlasitě křupalo. Poctivě užívá Incapet a už po měsíci jsme si všimli změny. Ted to v ni občas křupne, ale už o dost méně a už vůbec ne hlasitě, tak si myslíme, že za to může Incapet Collagen,” hodnotí majitelka Monika.

Incapet Collagen pomáhá:

  • posilnit chrupavky, měkké tkáně i klouby, ale i kosti,
  • pomáhá při hojení a regeneraci kůže při různých kožních problémech,
  • pomáhá lepšímu hojení ran po různých zraněních a chirurgických zákrocích,
  • pomáhá při celkové regeneraci u zvířat s vysokou fyzickou zátěží,
  • zlepšuje mobilitu starších zvířat,
  • zlepšuje kvalitu srsti a drápů, pomůže posilnit zuby,
  • pomáhá při léčení po operacích, eliminovat otoky kloubů, bolestivé klouby,
  • pomáhá na degenerativní změny či jiná onemocnění kloubů, dysplazie kyčelního kloubu, nebo jiné dysplazie, luxace kyčle apod.


Takže tento mořský kolagen je pomocníkem pro celé tělo psa. Konec konců byl testován přímo na lidech - značka Inca Collagen vytvořila již před sedmi lety svůj špičkový produkt, kolagen pro lidi. Díky precizní výrobě šetrnou enzymatickou hydrolýzou a díky 100% čistotě tohoto kolagenu jsou jeho účinky již dobře známé, o čemž svědčí řada pozitivních recenzí na internetu. Získal si více než 200 tisíc spokojených zákazníků, kteří si doslova vyžádali podobný produkt i pro své chlupáče.

Na trh tedy přišel Incapet Collagen, který dnes už pomáhá nejen tisícům pejsků, koček a koní, ale také zvířatům v útulku, handicapovaným zvířatům a vodícím psům. Pokud hledáte opravdu kvalitní kloubní výživu pro svého psa, čistý a kvalitní kolagen je tím, co vašemu psovi skutečně pomůže předejít zbytečným diagnózám a nepříjemným bolestem kloubů.

Komerční sdělení. Zdroj foto a text: inzerent

Fotogalerie
Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.06.2022 06:53



0 +
 

Hlavní zprávy