Koupaliště v Havlíčkově Brodě uzavřeli kvůli opravám

Na adresu havlíčkobrodské radnice se snesla stejně jako na některé další provozovatele bazénů na Vysočině kritika za uzavření areálu letního koupaliště, který byl podle kritiků uzavřený předčasně vzhledem k teplému počasí. Provozovatelé v Brodě uzavření zdůvodňují havarijním stavem bazénů.

uniweb weby

„Koupaliště je bohužel v tuto chvíli neprovozuschopné. Konec srpna byla nejzazší hranice provozování tohoto městského zařízení, a to z důvodu technického stavu obkladů a bezpečnosti návštěvníků. Každým rokem dochází v jarních měsících k opravám.
V letošním roce došlo k devastaci bohužel až během letních měsíců. Postupně opadávajícím obkladům nebylo možné předejít. Případné opravy by si vyžádaly zavření koupaliště o prázdninách, čemuž jsme se bránili, a provoz ukončili až na konci srpna. Koupaliště je nyní před nutnou rekonstrukcí, která bude muset být řešena v podstatně větším rozsahu, aby byla případně zajištěna delší provozní doba koupaliště,“ vysvětluje Alena Doležalová, tisková mluvčí havlíčkobrodské radnice.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 13.09.2016 07:17




0 +
 

Hlavní zprávy