Malina Brothers míří do Třebíče s novým albem a pravnučkou Alfonse Muchy

Ve čtvrtek 22. února vystoupí v Třebíči od 19.00 v Národním domě, zpěvačka Kateřina García, pravnučka malíře Alfonse Muchy, která je je hlasem aktuálního alba projektu Malinabrothers, ve kterém se sešla supergroup české folkové a country hudby.

uniweb weby

Kapela Malina Brothers vystoupí v sestavě: banjista Luboš Malina (Druhá tráva), kytarista Pavel Malina (ex. Druhá tráva, Žalman..), houslista Josef Malina (Jimmy Bozeman & the Lazy Pigs) a kontrabasista Pavel Peroutka (Spirituál kvintet). 

Na koncertě zazní průřez tří alb kapely, přičemž to poslední vzešlo právě ze spolupráce Malina Brothers s Kateřinou García, rodačkou z Prahy, která vyrůstala v Barceloně a nyní žije v Dublinu. Dohromady se dali na základě podařeného loňského společného koncertu ve Strážnici. „Výběr písniček, barvy vokálů a energie Katky nás tak nadchla, že jsme začali uvažovat o společné desce,“ říká kytarista Pavel Malina.
Třebíčské vystoupení hudebníků, jejichž muzikantské nebo producentské kvality využívali nebo využívají interpreti a kapely od Lucie přes Pavla Bobka, Wabiho Daňka, Věru Martinovou nebo Lenku Filipovou, zpestří i směs písní od Mirka Skunka Jaroše, Stanislava Skaly či několik instrumentálek a další.

Facebook


Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 nebo přes e-vstupenku na www.mkstrebic.cz.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy