Nemocnice obhájily své akreditace

Nemocnice na Vysočině, včetně Havlíčkova Brodu, Jihlavy, Pelhřimova a Nového Města na Moravě, úspěšně obhájily své akreditace. Tyto nemocnice neustále zvyšují kvalitu a bezpečnost péče, splňují vysoké standardy a dodržují pokročilé procesy.

uniweb weby

V říjnu minulého roku úspěšně obhájila akreditaci již po šesté Nemocnice Havlíčkův Brod, což je potvrzení dlouhodobého procesu zlepšování kvality a bezpečnosti poskytované péče. Tato nemocnice v průběhu času neustále zavádí a dodržuje pokročilé standardy, které zvyšují komfort a bezpečí pacientů i zaměstnanců. Tisková mluvčí nemocnice, Petra Černo, zdůraznila význam standardizace procesů pro zajištění bezpečnosti a kvality péče.

Nedávno získala akreditaci také Nemocnice Jihlava. Příprava na tuto akreditaci probíhala pečlivě a instituce se jí dostalo velkého respektu. Jana Vácová, náměstkyně managementu kvality nemocnice, popsala detaily procesu a zdůraznila, že cílem je udržet nastavenou úroveň kvality nejen během akreditačního období, ale i stále ji zlepšovat.

Ke konci minulého roku obhájila akreditaci i Nemocnice Pelhřimov, společně s Nemocnicí Nové Město na Moravě. Monika Drápelová, manažerka kvality novoměstské krajské nemocnice, informovala o kontrole systému kvality a bezpečnosti péče. Tým Nemocnice Pelhřimov vnímá úspěšné obhájení akreditace jako závazek k dalšímu zdokonalování péče pro pacienty, jak uvedl náměstek ředitele Jiří Běhounek.

Na začátku června tohoto roku čeká akreditační proces také Nemocnici Třebíč, která již prošla předakreditačním konzultačním šetřením. Jitka Mácová, tisková mluvčí nemocnice Třebíč, upozorňuje na hlavní cíle konzultační návštěvy, které zahrnují především vysvětlení a doporučení správného a bezpečného nastavení postupů a procesů dle požadavků zdravotnického zařízení.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy