Nemocnice sv. Zdislavy v Mostištích letos opět zabodovala u pacientů i zaměstnanců

Nemocnice sv. Zdislavy v Mostištích se umístila v prestižní soutěži Nemocnice ČR 2016 na prvním místě hned ve třech kategoriích. Nejlepší hodnocení získala na Vysočině nejen od pacientů, ale i od zaměstnanců.

uniweb weby

Nemocnice sv. Zdislavy v Mostištích se v letošním roce opět zúčastnila průzkumu spokojenosti Nemocnice ČR 2016, který provádí agentura HealthCare Institute (HCI). V rámci Kraje Vysočina se Nemocnice sv. Zdislavy umístila na prvním místě ve třech kategoriích: Bezpečnost a spokojenost hospitalizovaných pacientů, Bezpečnost a spokojenost ambulantních pacientů a Bezpečnost a spokojenost zaměstnanců nemocnic
„Vážíme si toho, že jsou u nás pacienti dlouhodobě spokojeni. První místo ve třech kategoriích je pro nás výbornou zpětnou vazbou. Poděkování patří také našim zaměstnancům, protože jsou to právě oni, kdo jsou v každodenním kontaktu s pacienty,“ dodala Dagmar Dvořáková, ředitelka komunikace společnosti VAMED Mediterra, která nemocnici provozuje. Nemocnice spadající pod skupinu VAMED Mediterra se v soutěžích HCI hodnotících kvalitu poskytované péče umisťují každoročně na předních příčkách.
Celostátní hodnotící projekt Nemocnice ČR 2016, který pravidelně pořádá organizace HealthCare Institute, probíhal od 1. února do 31. srpna letošního roku. Letos se do projektu zapojilo 155 nemocnic s akutními lůžky a výsledky jsou přístupné obyvatelům České republiky. V rámci tohoto projektu byly nemocnice komplexně hodnoceny ve čtyřech klíčových oblastech: Bezpečnost a spokojenost hospitalizovaných pacientů, Bezpečnost a spokojenost ambulantních pacientů, Bezpečnost a spokojenost zaměstnanců nemocnic a Finanční zdraví nemocnic.



Komentáře

  • Před 8 roky

    Mohu jen plně souhlasit,absolvoval jsem v této nemocnici dvě operace a byl jsem maximálně spokojen.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 06.12.2016 16:57




0 (1)
 

Hlavní zprávy