Nuclears překvapili Skokany Olomouc

Třebíč si jako nováček Extraligy o víkendu připsala další vítězství v nejvyšší soutěži, když dokázala porazit Skokany Olomouc na jejich půdě 5:2. Nuclears favorita dokonale překvapili a jednoznačně se jim vyplatila trpělivost, se kterou celý zápas testovali nepropustnost olomoucké obrany.

uniweb weby

Jen o den dříve přitom Skokani dvakrát porazili Třebíč v jejím domácím prostředí Na Hvězdě vysoko 1:10 a 2:10. V Olomouci ale bylo vše jinak. Na nadhazovacím kopci si v dresu Nuclears připsal do statistik vítězství Američan Wesley Judish. Na pálce pak byli za Třebíč nejproduktivnější Australan Tyler Chappell se třemi hity a Filip Čapka, který ze dvou odpalů vytěžil hned tři stažené doběhy. Za zmínku určitě stojí také dva body Jana Urbánka.

V tropickém počasí byl stav dlouho vyrovnaný. Až v sedmé směně se Třebíči podařilo prolomit olomouckou obranu a přidat čtyři důležité body. Na ty Skokani dokázali reagovat už jen jedním doběhem.

Fanoušci Nuclears se tento týden mohou těšit na dvacetinásobné mistry České republiky Draky Brno. Ti se představí na třebíčské Hvězdě v sobotu 3. června od 16.00.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.05.2017 09:51




0 +
 

Hlavní zprávy