O víkendu otevřelo přírodní koupaliště Malvíny

Koupací sezónu odstartovalo přírodní koupaliště Malvíny o druhém červnovém víkendu. Na pátek 30. června plánují v areálu oslavit první narozeniny koupaliště a zároveň začátek prázdnin. Po celý den bude vstup zdarma a odpoledne zpestří hudba a zábavní atrakce.

uniweb weby

Areál koupaliště se rozkládá na ploše o rozloze 1,5 hektaru. Koupací plocha je rozdělena na plaveckou a mělkou část. Součástí mělké části je 40 centimetrů hluboké brouzdaliště a neplavecká část. Koupaliště je vybaveno šestimetrovou skluzavkou, dvěma vodními chrliči a vodním hřibem. V areálu je připraveno pro nejmenší návštěvníky také dětské hřiště, pro letošní rok doplněné pískovištěm a pro ty větší a dospělé pak hřiště na plážový volejbal.

Vstupné zůstává v letošním roce shodné s loňskými cenami. Celodenní vstupenka stojí 60 Kč, od 14.00 zaplatí vodomilové 40 Kč a podvečerní koupání od 18.00 vyjde na dvacetikorunu. Předškolní děti v doprovodu rodičů nebo dospělé osoby mají vstup zdarma.

Parkování je možné v těsné blízkosti koupaliště. V areálu jsou k dispozici WC, venkovní převlékárny, přebalovací pulty, stojany na kola a lavičky. Připojení k Wi-Fi je zdarma. 

Třešťské koupaliště je přírodní a díky biologickému způsobu čištění se nepoužívají žádné dezinfekční nebo chemické látky. Voda je tedy vhodná také pro alergiky.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy