Policisté hledají řidičku zeleného auta od nehody v Náměšti nad Oslavou

V úterý 1. listopadu se stala deset minut před patnáctou hodinou v Náměšti nad Oslavou na ulici Třebíčská na vyznačeném přechodu pro chodce u domu číslo popisné 127 dopravní nehoda. Neznámá řidička s vozem Peugeot Partner zelené barvy ohrozila nezletilou chodkyni a srazila jejího psa.

uniweb weby

„Řidička projížděla po silnici ve směru jízdy od Třebíče a pokračovala směrem k centru Náměště nad Oslavou. Vjela na vyznačený přechod pro chodce v okamžiku, kdy po něm přecházela nezletilá chodkyně se psem. Došlo ke střetu, při kterém byl usmrcen pes. Chodkyně zraněna nebyla.
Řidička s vozem, které mělo na nehodě účast, zaparkovala na parkovišti v přilehlé ulici, kde zřejmě delší dobu čekala, co se bude dít a poté odjela směrem k centru obce.  Usmrcením psa vznikla hmotná škoda ve výši asi 4 000 korun,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že se policisté obracejí na případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k průběhu této nehody, zejména k totožnosti řidičky zeleného vozidla.
„Vyzýváme přímo na řidičku, která měla na nehod účast, aby sama kontaktovala Policii České republiky.  S informacemi se můžete se obrátit na linku tísňového volání 158, můžete kontaktovat přímo policisty Dopravního inspektorátu Třebíč na telefonním čísle 974 277 251, případně zaslat informaci na e-mail: tr.di.sektret@pcr.cz,“ dodala Dana Čírtková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 02.11.2016 06:50




0 +
 

Hlavní zprávy