Policisté hledají svědky nehody na dálnici D1 na Vysočině

Na 82. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu srazilo v úterý 4. října po sedmé hodině ranní auto řidiče, když umísťoval výstražný trojúhelník, policisté z dálničního oddělení ve Velkém Beranově hledají svědky.

uniweb weby

„Policisté po příjezdu na místo nehody zjistili, že řidič osobního vozu Ford Galaxy, který projížděl po dálnici v levém jízdním pruhu, nepřizpůsobil rychlost jízdy a s vozem dostal na mokré vozovce smyk. Vlivem smyku se jeho vozidlo stalo neovladatelným a přejelo přes pravý jízdní pruh do přídavného jízdního pruhu, kde se nacházel čtyřicetiletý řidič, který umísťoval za svým havarovaným a nepojízdným vozem výstražný trojúhelník. Muž byl vozem zřejmě sražen a při střetu utrpěl těžké zranění a musel být z místa dopravní nehody převezen do jihlavské nemocnice,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Další okolnosti vážné nehody vyšetřují policisté z dálničního oddělení Velký Beranov, kteří by pro objasnění dalších okolností a přesné příčiny dopravní nehody potřebovali případné svědectví řidičů, kteří průběh nehody viděli. „Se svým svědectvím se lidé mohou přihlásit na lince tísňového volání 158 nebo přímo na telefonní lince dálničního oddělení Velký Beranov – 974 262 751,“ dodala Dana Čírtková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 08.10.2016 18:25




0 +
 

Hlavní zprávy