Policisté v Jihlavě žádají veřejnost o pomoc při pátrání

Jihlavští policisté se obracejí na obyvatele krajského města s žádostí o spolupráci při řešení případu krádeže, k níž došlo v sobotu 14. ledna v baru v Žižkově ulici, kde přišel jeden z návštěvníků o svoji peněženku a mobilní telefon.

uniweb weby

„V podniku se nacházel muž, který mezi devátou a desátou hodinou večer pod vlivem alkoholu usnul. Svoji peněženku a mobilní telefon měl muž položené na stole. Situace využil pachatel a odložené věci v době spánku jejich majitele odcizil. Když se muž následně vzbudil a zjistil, že peněženku a mobilní telefon nemá, oznámil krádež policii. V peněžence měl muž kromě finanční hotovosti uloženou ještě platební kartu a doklady, krádeží mu vznikla celková škoda více než šest tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí  Jana Kroutilová s tím, že policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to přečinu krádeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. 
„Policisté by v zájmu probíhajícího prověřování potřebovali svědectví dalších návštěvníků baru v sobotu 14. ledna mezi devátou a desátou hodinou večer,“ dodala Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 09.02.2017 10:52




0 +
 

Hlavní zprávy