Půjčka pro OSVČ nabídne všem zájemcům až třicet tisíc korun

Potřebujete půjčit peníze? Jistě, osoba samostatně výdělečně činná má různé výdajové položky, které je nutné řešit. A čím dříve přijde nějaké řešení, tím spíše se budete moci věnovat svým plánům do budoucna.

uniweb weby

Podnikatelé se nikdy nesmí zastavit, protože konkurence je silná a jak praví okřídlené úsloví, tak rozhodně nikdy nespí! Nemusíte spěchat na kamennou pobočku, dnes se úvěry sjednají úplně jiným způsobem. Budete vlastně potřebovat jen stabilní připojení k internetu. Bez ohledu na to, zda jste právě doma, v kanceláři nebo řemeslnické dílně. Dohoda bude vždy velmi rychlá a věcná.

Jakou částku nyní potřebujete?

Otázka číslo jedna míří vždy na čísla, půjčka pro OSVČ nemůže jít jinou cestou. Zeptá se vás hned na úvod, kolik peněz pomůže s problémem, který právě nyní řešíte. Existují různé varianty, jak najít řešení pro danou situaci. Velkou výhodou je, že se vás nikdo nebude dotazovat na účel využití zaslaných finančních prostředků. Jde jen o základní osobní údaje a také uvedení platného IČO. Díky němu pak bude možné ověřit, že opravdu aktivně podnikáte, což je vlastně také základní podmínkou pro schválení této žádosti. A kolik si tedy můžete půjčit?

  • 5 000 Kč je minimální částka, o které lze jednat. Menší sumu už si tady vypůjčit nelze.
  • 30 000 Kč je maximum. Peníze mohou být určeny například na nábytek do vaší kanceláře.
  • Mantinely jsou nastaveny jasně, splácet tento úvěr můžete v rozmezí 7 a 30 kalendářních dnů.

Důvody si můžete nechat pro sebe

Bude se někdo ptát, na co potřebujete peníze? Ne, tohle není důležitá otázka a v průběhu sjednávání finální dohody určitě nepadne. Půjčka na podnikání se může stát realitou ještě dnes, záleží, jaké jsou vaše budoucí plány. Vyberte si částku a lhůtu splatnosti, pak už stačí jen základní ověření totožnosti každého žadatele.

Zdroj fotografie: Pixabay.com

Autor: Mediální skupina Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy