Řidička se střetla v Kostelci s traktorem

V pondělí 8. srpna se stala po jednadvacáté hodině na silnici II/406 před železničním přejezdem v Kostelci na Jihlavsku dopravní nehoda.

uniweb weby

„Dvacetiletá řidička s osobním vozem Mazda projížděla Kostelcem ve směru od Jihlavy na Třešť a při projíždění přes železniční přejezd přejela svozem do protisměru a střetl a se s protijedoucím traktorem. Při dopravní nehodě si řidička způsobila lehké zranění, se kterým byla převezena do jihlavské nemocnice. Lehce se zranily také dvě spolujezdkyně v osobním voze, které zdravotnická záchranná služba převezla do Nemocnice Jihlava,“ přiblížila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině stím, že škoda na osobním voze a traktoru byla odhadnuta na 560 000 korun.
„Obě vozidla byla po dopravní nehodě nepojízdná. Odtahy vozidel z místa dopravní nehody si zajistili vlastníci. Policisté u řidičky i řidiče traktoru vyloučili dechovými zkouškami alkohol. Věc dopravní nehody policisté zadokumentovali a sřidičkou na místě vyřešili v blokovém řízení uložením blokové pokuty,“ uzavřela tisková mluvčí


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 09.08.2016 12:31




0 +
 

Hlavní zprávy