SÁZAVAFEST ve Světlé útočí na všechny generace – ohromí i pobaví

A je to tady! Ve čtvrtek 3. srpna se v zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou rozezněly první tóny 17. ročníku festivalu SÁZAVAFEST. Pořadatelé pro tento rok nachystali nejen spoustu skvělých koncertních show, ale také bohatý doprovodný program.

uniweb weby

Hudební fanoušky čeká více než 60 koncertů českých a zahraničních hvězd na celkem šesti pódiích. Jako hlavní hvězda se v pátek 4. srpna představí zpěvák a ikona napříč několika generacemi, Thomas Anders z Modern Talking. Také v sobotu příznivci muziky napříč generacemi zažijí světovou show. Zatančí si s vítězkou Eurovize a ukrajinskou divou, Ruslanou

SÁZAVAFEST každý rok představuje výjimečné vystoupení. Letos vás uchvátí po svém velmi úspěšném turné Vojtěch Dyk & B-Side Band. Ani tentokrát nebude chybět autorské čtení nejpopulárnějšího českého spisovatele, Michala Viewegha. V pátek 4. a v sobotu 5. srpna se můžete těšit na stand-up show Na Stojáka s Lukášem Pavláskem, Ester Kočičkovou a dalšími.

Na své si přijdou také milovníci české a slovenské hudby. Jelen, Majk Spirit, Rybičky 48, Mig 21, Miro Žbirka, Čechomor, Peter Nagy, Aneta Langerová, Dara Rollins, Václav Neckář, Slza, Leoš Mareš, Mandrage

Vrcholem doprovodného programu bude tento rok bezpochyby největší Family Fun Zóna v historii. Do Světlé zavítá autobot z Transformers, Darth Vadera ze Star Wars nebo doubledecker největšího hračkářství ve střední Evropě, Hamley´s a další program plný her pro děti i dospělé. Pro ty nejmenší pořadatelé připravili zónu roztomilých My Little Pony, jejichž film vstoupí do kin letos v říjnu. Chybět nebude ani samostatná stage s animačními programy, které vaše ratolesti do zábavy přímo zapojí.

Chybět nebudou ani autogramiády celé řady muzikantů. Těšit se můžete na Ruslanu, Lenny, Barboru Polákovou, Mirai, Dogu, Rybičky 48, Slzu a mnoho dalších. Fanoušci by se proto měli vybavit památníčky, plakáty a foťáky.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy