Tipy jak vybrat originální a výrazné tričko

Chcete svým tričkem zaujmout nebo pobavit sebe i své okolí? Podívejte se, jak vybrat ten správný kousek, který o vás hodně vypoví.

uniweb weby

Kde vybrat originální oblečení?

Každý člověk je originální. Každý se chce alespoň trochu odlišit od ostatních. Někdo jde cestou neobvyklého účesu, jiní volí výrazné tetování nebo piercing. Pokud ale nejste tak odvážní, abyste experimentovali např. s barvou vlasů, můžete si stejně tak dobře hrát se svým oblečením. Barevnost a kombinace oblečení může zaujmout stejně jako bláznivý účes. Vybírat originální kousky do svého šatníku můžete u lokálních návrhářů, kterých přibývá jako hub po dešti. Jsou méně známí, o to víc si ale můžete být jisti, že kousek, který si u nich vyberete, nebude mít každý druhý. Hledat můžete jak na internetu, tak na místních akcích, jarmarcích, výstavách a dalších slavnostech. Neotřelé kousky můžete samozřejmě najít i v běžných obchodech. Stačí jen hledat takové kusy oblečení, které půjdou dobře nakombinovat se zbytkem vašeho šatníku. I zdánlivě obyčejný kousek ale může ve správné kombinaci se zajímavými doplňky vykouzlit skvělý výsledek.

Oblečení toho o vás může říct víc, než si myslíte.

V dnešní době máme možnost díky módě říct světu téměř cokoliv. Tohle vědí moc dobře i hvězdy na červeném koberci. Díky módě protestují proti týrání zvířat, interrupci nebo genderové nerovnosti. My samozřejmě nemusíme jít tak daleko. Většině z nás bude stačit, když poodhalí světu své zájmy a koníčky. V poslední době se nemalé oblibě těší trička se sportovními, filmovými a dalšími motivy naznačující naše záliby. Ať už jste fanoušek fotbalového týmu, milujete tenis nebo jste zapálení golfisté, tričko to řekne za vás. Pokud jste spíše knihomolové nebo sledujete oblíbené seriály, pochlubte se svojí vášní. Stejným způsobem můžete dát ale najevo také své antipatie. Trička parodující módní a sportovní značky, seriály nebo třeba i politiky jsou hlavně mezi muži oblíbené. Takové pánské tričko s potiskem lehce zesměšňujícím sám sebe se může stát originálním a vtipným dárkem.

Pořídili jste si výrazné tričko? Nepřehánějte to s ostatními kousky oblečení.

V módě existuje pár pravidel, jak oblečení kombinovat. Jestliže máte jednoduché jednobarevné, tak zvané basic tričko, nemusíte se bát zkombinovat ho v podstatě s čímkoliv. Se sukní, džíny nebo společenskými kalhotami. V tomto případě se nemusíte příliš bát výraznějších vzorů a barev spodní části vašeho outfitu. To platí i pro jednodušší trička s drobnými nápisy nebo obrázky. V případě, že je tričko vícebarevné, není na škodu držet se při zemi s barevností ostatních kousků. Obecně platí, že pokud je tričko nebo vrchní část vašeho oděvu výrazná, měli byste ji doplnit jednobarevnými kalhotami a dalšími jednoduchými doplňky. Například dámské tričko s potiskem může vypadat svěže a ležérně s džínovou sukní nebo roztrhanými kalhotami. Pokud ale chcete opravdu zaujmout své okolí, oblečte se do doplňkových barev. Jedná se o barvy, které jsou na barevném spektru naproti sobě - modrá a oranžová, žlutá a fialová a další barevné kombinace. S takovým outfitem budete na ulici jednoznačně výrazní a nepřehlédnutelní.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy