V Chotěboři rozdělili mezi spolky a sportovce milion korun

Kulturní komise a Sportovní komise města v Chotěboři projednaly rozdělení příspěvků pro kulturní a sportovní organizace na činnost nebo na různé akce na rok 2017.

uniweb weby

„Celkem došlo 38 žádostí, z nichž 14 se týkalo kulturních akcí a zbylých 24 dalších věcí, jako jsou například provoz, startovné na závody nebo reprezentace,“ informoval předseda kulturní komise Ondřej Kozub. Podle jeho slov všechny žádosti byly uspokojeny, komise rozdělila v kultuře celkem 300 tisíc korun a v kolonce ostatní 400 tisíc. Výsledek a doporučení kulturní komise však ještě musí projít Radou města Chotěboř. 

Sportovní komise města rozdělila na dotacích pro jednotlivé sportovní spolky a sdružení celkově 300 tisíc korun. „Všech 24 došlých žádostí splňovalo zadané kritéria, proto jim bylo vyhověno,“ informoval místostarosta a předseda sportovní komise Zdeněk Janovský. Členové komise byli zároveň obeznámeni i sdalšími investicemi na rok 2017. Jedna znejvětších bude probíhat od dubna do srpna a půjde o nátěry stropů a nosních vazníků na zimním stadionu. Tato akce přijde město na zhruba 2,1 milionu korun.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy