Výhodné nabídky dovolené v Chorvatsku

Začínáte hledat ideální destinaci pro svou budoucí letní dovolenou? Rozhodně se zaměřte na Chorvatsko, které stále patří mezi nejžádanější dovolenkové ráje turistů. Naleznete zde mnoho destinací po celém pobřeží i různé typy ubytování. Skvělou volbou se pro vás mohou stát také first minute a last minute nabídky, díky kterým lze za dovolenou ušetřit mnohdy nemalé částky.

uniweb weby

Luxusní dovolená nemusí být extrémně drahá, stačí jen správně vybírat. Cenově dostupná dovolená v chorvatských letoviscích v kombinaci s výhodnými nabídkami je proto ideální volbou. Můžete si tak užít dovolenou naplno s minimálními výdaji.

Proč navštívit právě Chorvatsko? Odpověď je jednoduchá

Chorvatsko je ideálním místem pro letní dovolenou. Přímořská země rozléhající se na pobřeží Jaderského moře okouzlí každého. Turisty zaujme stovkami různých lokalit k navštívení, čistým mořem, pozoruhodnou přírodou i báječnými a čistými plážemi. Malebná městečka dýchají historií a dotvářejí jedinečný zážitek z dovolené k dokonalosti.

Zde strávená dovolená Chorvatsko předurčuje k tomu, aby se sem návštěvníci rádi vraceli. A věřte, že vás tamější prostředí tak zaujme, že se budete chtít skutečně znovu vrátit. Do Chorvatska navíc dojedete naprosto jednoduše autem či autobusem během pár hodin.

V Chorvatsku se rozhodně nebudete nudit

Ať už milujete relaxaci na pláži či aktivní trávení dovolené, přijdete si v chorvatských letoviscích na své. Pro příznivce aktivního odpočinku jsou v jednotlivých lokalitách připraveny mnohé možnosti sportovního i kulturního vyžití. Navštívit můžete nejrůznější sportovní atrakce či kulturní akce, které jsou v letních měsících hojně pořádány prakticky po celém pobřeží této země.

Nezapomeňte na výlety, během kterých můžete objevovat další krásy Chorvatska. Navštívit lze ostrovy či národní parky, vodopády nebo jezera. Pokud máte rádi historii zaujmou vás zajímavé historické památky. K dovolené neodmyslitelně patří i večerní relaxace s báječným drinkem či noční zábava.

Výhodné last minute nabídky zájezdů

Last minute nabídky jsou vhodnou volbou pro každého, kdo se rád rozhoduje na poslední chvíli a je schopen se přizpůsobit. Obrovskou výhodou last minute zájezdů do Chorvatska je fakt, že jsou ceny velmi nízké oproti klasickým zájezdům. Průměrná sleva se pohybuje v rozmezí 10 – 50%. Parádní dovolená vás tak v případě last minute vyjde skutečně na pár korun, a to doslova.

Takovéto zájezdy jsou běžně nabízeny v různých podobách s odjezdem od několika hodin do několika týdnů, podle toho se odvíjí i končená cena zájezdu. Nabídka destinací je vždy závislá na aktuální obsazenosti daného ubytování. S nákupem last minute zájezdů příliš neotálejte. Jelikož se jedná o zájezdy na poslední chvíli, jsou nabízeny pouze v omezeném počtu míst. Zájezdy last minute Chorvatsko činí ještě atraktivnějšími.

Vychutnejte si dovolenou plnými doušky

Využijte příznivé nabídky zájezdů do Chorvatska i vy a prozkoumejte krásy této úchvatné země, která představuje ideální místo pro letní dovolenou. Možnosti ubytování jsou nepřeberné, a to od ubytování v soukromí, v hostelech, kempech až po to v luxusních hotelech. Nejoblíbenější variantou v posledních letech je ovšem ubytování v soukromých apartmánech.

K jedinečnému prožití dovolené vám pomohou třeba houpací sítě. Představte si, že si při západu slunce dáte drink přímo na pláži a k tomu ještě ponoření do houpací sítě nebo si vychutnáváte výhled ze zahrady u apartmánu. No není to jedinečná představa? A přesně takovýchto zážitků si v Chorvatsku můžete užít více než dost. A navíc, houpací sítě využijete jako prostředek k relaxaci i doma.

Zdroj obrázku: NadyaEugene / Shutterstock.com

Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy