Jak byste zhodnotil tento díl série Ano, šéfe?
Je to veliká legrace, je to sranda, jakou jsem nezažil už dávno. Po každé, když vyjdu z restaurace, tak musím koukat na Prior. (smích) Ne, popravdě tady chlapci kuchaři nejsou vůbec zvyklí makat, tak jsme se museli navzájem trošku povzbuzovat.
Přišla Vám Radniční restaurace něčím zajímavá?
Co si myslíte, že je největší předností Radniční restaurace?
V tuto chvíli? Tak to bych těch předností moc neviděl – a to je důvod, proč jsem tady. Restaurace je v dobré lokalitě na náměstí, ale že by se tady vařilo dobře, to si nemyslím.
A největší problém restaurace?
Kuchyň neumí vařit a manažeři neumí velet. A jeden se klasicky vymlouvá na druhého.
Při své obhlídce konkurenčních restaurací v Jihlavě jste se několikrát zastavil u asijských stravovacích zařízení. Jaký na ně máte názor?
Jak se Vám líbila Jihlava jako město?
Jihlavou jako městem jsem dodneška projel třikrát, takže o tom nemám žádnou představu. Několikrát jsem si dělal srandu z místního Prioru, protože si myslím, že Jihlava je pěkné město, ale ten Prior to kazí.
Rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem vznikl první den natáčení. Díl třetí série pořadu Ano, šéfe!, který se natáčel v Radniční restauraci, odvysílá TV Prima v úterý 6. dubna ve 21.20.