Brodští stolní tenisté na mistrovství ČR

O uplynulém víkendu se v Havířově konalo Mistrovství České republiky mladšího žactva. Oddíl HB Ostrov Havlíčkův Brod reprezentovala dvojice Filip Karel a Lukáš Svoboda (věkem ještě nejmladší žák).

uniweb weby

Lukáš Svoboda sice neprošel kvalifikací, ale v útěše (finále C) podal velmi dobrý výkon a došel až do čtvrtfinále. Obsadil tak celkové 37. místo. Ve smíšené čtyřhře společně s Matějovou (Frýdlant nad Ostravicí) vybojovali umístění mezi nejlepší šestnáctkou.

Filip Karel po celý víkend podával vynikající výkony a zaslouženě získal dvě pódiová umístění. Titul Mistra republiky získal společně s Nelou Hanákovou (TJ Vsetín) ve smíšené čtyřhře. Zároveň se stal i vícemistrem republiky ve čtyřhře chlapců, když společně se Šimonem Bělíkem (TTC Ostrava 2016) prohráli ve finále nejtěsnějším možným rozdílem 10:12 v pátém setu. 

Ve dvouhře měl Filip bohužel trochu smůlu na los. Svého partnera ze čtyřhry a zároveň nasazenou jedničku Bělíka potkal už ve čtvrtfinále a do bojů o medaile mezi jednotlivci tak neprošel. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy