Bruslaři prohráli o gól

Havlíčkobrodští hokejisté zavítali k odehrání 12. kola druhé ligy na led Kolína, jemuž dlužili porážku z minulého vzájemného střetnutí, které pod střechou Kotliny skončilo výhrou 3:2 pro Kozly. Stejným poměrem skončil i sobotní odvetný duel.

uniweb weby

TJ SC Kolín  - BK Havlíčkův Brod 3:2 (2:1, 0:1, 1:0)


Branky a nahrávky: 17. Morkes (Panna), 20. Nedbal (Hanzl, Panna), 44. Pipek (Voženílek, Semirád) – 6. Kulhánek (Třetina, Endál), 36. Lacina (Ludvík). Rozhodčí: Libor Veinfurter - David Potůček, Radek Špringl. Vyloučení: 9:3. Využití: 1:1. Oslabení: 0:0. Diváci: 825. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2.

TJ SC Kolín: Koutský (Sejpal) – Hanzl, Nedbal, Voženílek, Skokan, Barták, Horyna, Březina – Malý "C", Semirád, Morkes "A" – Zumr, Jelínek, Pipek – Krajňák, Panna, Kozák, Černý.

BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – M. Semrád, T. Semrád, Duben "A", Vala, Kulhánek, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Navrátil, Voříšek, Michálek – Chlubna, Ludvík. (Zdroj:bkhb.cz)

Hostující Havlíčkův Brod byl od prvních vteřin zápasu o něco aktivnějším týmem než domácí celek. Kozlové v úvodu 5. minuty obdrželi po Voženílkově faulu kolenem dvouminutový trest. Přesilovka Bruslařů trvala minutu a dvacet pět sekund, když ji svižnou střelou ukončil první střelec zápasu Kryštof Kulhánek.

Domácí dlouho nedokázali na Kulhánkovu branku odpovědět. To přišlo až v 17. minutě, kdy se početní výhoda podařila pro změnu přetavit v branku Kozlům. Výstavní přihrávka Ondřeje Panny našla hokejku Petra Morkese, který bez váhání napálil kotouč do poloodkryté Novákovy branky.

Kolín však přidal v závěru prvního dějství ještě jeden gól a ujal se vedení. V čase 19:06 tečoval pod víko Hanzlovu střelu Karel Nedbal.
Vedení Kolína přetrvalo do začátku 36. minuty. Hostující bek Jakub Lacina zachytil po nepřesné rozehrávce domácích puk a z vrcholu pravého kruhu jej razantní ránou poslal do sítě.

Lacinova Branka nastartovala při stavu 2:2 hon za gólem do vedení. Toho se v úvodu poslední dvacetiminutovky ujali opět domácí. Hlavní sudí signalizoval po faulu Bruslařů výhodu a Kozlové tak mohli útočit v šesti. Do mezikruží se probojoval Tomáš Pipek, jenž svižnou střelou tahem propálil chumel bránících soupeřů včetně bezmocného Čeňka Nováka.


Havlíčkův Brod měl velikou šanci na zdramatizování vývoje utkání během závěrečných tří a půl minuty. Za nedovolené bránění byl včase 56:24 vyloučen Patrik Morkes. Hostující střídačka odvolala Nováka z branky a rozhodla se zkusit vyrovnat v početní výhodě 6 na 4. Bruslaři až do samotného zaznění klaksonu tlačili domácí obranu v útočném pásmu a už to vypadalo, že se některému zhostujících útočníků podaří kotouč propasovat za brankovou čáru. Fantastický Vladislav Koutský však za svá záda nepustil nic. Kolín tak udržel své jednogólové vedení a připsal si tři body.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 06.11.2016 11:51




0 +
 

Hlavní zprávy