Bruslení na baseballovém stadionu v Třebíči

Bruslaři mohou od víkendu využívat ojedinělou ledovou dráhu na třebíčském baseballovém stadionu Na Hvězdě. Pořadatelé z klubu Třebíč Nuclears ji zde provozují už šestým rokem a na její přípravu padne kolem padesáti tisíc litrů vody.

uniweb weby

„Pod zemí jsou zabudované velké nádrže, do kterých se celý rok hromadí dešťová voda. Tu v sezoně využíváme k zalévání trávy na hřišti a v zimě nám slouží jako zdroj pro přípravu ledu,“ říká k přípravě 416 metrů dlouhé dráhy předseda Nuclears Jan Urbánek.
Pro veřejnost je Na Hvězdě otevřeno denně od 9.00 do 19.00 a bruslaři si zde mohou užívat nejen bezpečné bruslení na atraktivní dráze, ale k dispozici jim je také zázemí stadionu včetně SportBaru. Symbolické vstupné je 30 korun na celý den. Doprovod má vstup samozřejmě zdarma, stejně jako v dopoledních hodinách školy. Bruslit se bude Na Hvězdě tak dlouho, dokud to počasí dovolí. Informace mohou zájemci sledovat na webu baseballového klubu a na facebookové stránce Třebíč Nuclears.

Text k foto č. …572: Zpráva o bruslení na ojedinělé ledové dráze na třebíčském baseballovém stadionu se dostala také do hlavních zpráv celoplošného vysílání České televize. Zpravodajský štáb přitom nebyl Na Hvězdě poprvé.
Foto: Robert Vávra


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy