Domov v Břevnici získal certifikát České alzheimerovské společnosti

Domov se zvláštním režimem v Břevnici, který spadá pod krajský Domov pro seniory Havlíčkův Brod, poskytuje služby pro klienty s alzheimerovou chorobou a jinými typy demencí na velmi vysoké úrovni. Potvrdilo to červnové hodnocení kvality poskytované péče, které na místě po třetí v řadě prováděla Česká alzheimerovská společnost.

uniweb weby

Společnost na žádost organizace hodnotí zejména přístup personálu, zavedené pracovní postupy, zajištění zdravotní péče, aktivizace klientů, zajištění rehabilitační a paliativní péče, ale také vnější i vnitřní prostředí domova. V Kraji Vysočina působí pouze tři zařízení certifikovaná Českou alzheimerovskou společností. 

Domov ve Břevnici získal opakovaně velmi vysoké bodové ohodnocení a obhájil tak certifikát Vážka na vysoké úrovni. "A to i přesto, že domov nemá právě ideální materiálně technické podmínky a budova by nutně potřebovala zásadní rekonstrukci. Vnější prostředí a zejména práci personálu však certifikační komise hodnotila jako vynikající," vysvětlila na závěr ředitelka Domova pro seniory Havlíčkův Brod Hana Hlaváčková.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy