Farmářské trhy byly v Brodě naposled

Farmářské trhy byly v Brodě naposled V sobotu 7. října na Havlíčkově náměstí se uskutečnily poslední letošní havlíčkobrodské farmářské trhy Koudelův talíř. Většina farmářů měla svůj stánek na stejném místě jako v sobotu 6. května 2017, když byly první trhy.

uniweb weby

Nabídka zeleniny a ovoce byla pestrá. Bylo i několik  řemeslníků, kteří nabízeli své výrobky. Doprovodný program byl bohatý a potěšil nejen příznivce hudby, ale i sborového zpěvu. Bohuslav Rasocha z MV cateringu předvedl kuchařskou show. Překvapením trhu byl stánek Krmítko s kávou z Jiříkova. Dvě kamarádky Květa Pipková a Petra Michalová se rozhodly od letošního června provozovat pojízdnou kavárnu. Kromě přípravy klasických variant kávy (ristretto, espresso, latté, capuccino) mají v sortimentu také frappé, smoothie a domácí ledové čaje i limonády. Dále nabízejí cukroví a moučníky od cukrářů a pekařů z Havlíčkobrodska. 

„Letošní trhy se vydařily. Farmáři a řemeslníci už se sami přihlašovali a objednávali si stánky. Děkujeme všem prodejcům, návštěvníkům, kapelám, zvukaři, veškerému doprovodnému programu a všem sponzorům za skvělou spolupráci,“ řekla Lída Říhová, jedna z hlavních pořadatelek. Farmářské trhy Koudelův talíř začaly svoji historii v Havlíčkově Brodě v roce 2011.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy