Farmářské trhy v Brodě jsou oblíbené

V Havlíčkově Brodě na Havlíčkově náměstí se v sobotu 3. září uskutečnily farmářské trhy Koudelův talíř už popáté v letošním roce. Farmáři udělali radost návštěvníkům svoji nabídkou a návštěvníci svým počtem potěšili farmáře, kteří dorazili do Havlíčkova Brodu z různých koutů republiky.

uniweb weby

Velký zájem byl o čerstvé ryby ze Pstruhové farmy Břevnice, patřící Jaroslavu Grodlovi. Pro příznivce hudby hrála brodská skupina Vrabčí trh ve složení: Marcela Siebenbürgerová - zpěv, Libor Siebenbürger - kytary, zpěv, autor hudby a Pavel Lutner - kytara, klarinet, zpěv, autor textů. Repertoár tvoří z  velké části vlastní tvorba. Členové skupiny Vrabčí trh si zaslouží obdiv. Vystupovali jako záskok za skupinu, která odřekla vystoupení na poslední chvíli a ještě odpoledne jeli koncertovat do Prostějova, kde byl začátek koncertu v 17.00.
Doprovodný program zajistili  zápasníci z Havlíčkova Brodu pod vedením trenéra Tomáše Šimka. Vystoupení zápasníků bylo sledováno velkým počtem diváků. Dětský koutek měla pod patronátem firma NATURA.
„Dnes máme obsazeno 34 stánků. Proti srpnu je více farmářů nabízející své produkty,“ zhodnotila trhy Lída Faltová, pořadatelka Koudelova talíře. Příští a letos už poslední Koudelův talíř bude v sobotu 1. října. Tento datum si zatrhněte ve svém kalendáři.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 06.09.2016 18:52




0 +
 

Hlavní zprávy