Farmářské trhy v Havlíčkově Brodě udělaly radost

V Havlíčkově Brodě na Havlíčkově náměstí se v sobotu 6. srpna uskutečnily farmářské trhy Koudelův talíř už počtvrté v letošním roce.

uniweb weby

Farmáři udělali radost vegetariánům, gurmánům, poživatelům sladkostí a zahrádkářům. Zde je přehled co bylo možnost zakoupit: sýry, jogurty a ostatní výrobky z mléka, chléb, koláče, zákusky, pečivo všeho druhu, řeznické a uzenářské výrobky, maso, masné výrobky, čerstvé i uzené ryby, vejce, ovoce a zeleninu, řezané květiny, pivo, víno, ovocné šťávy, mošty, marmelády a džemy, byliny, koření, lesní a sušené plody, houby, med a výrobky zmedu, bio – potraviny, čaj a kávu. Snad jsem vyjmenoval vše. Po návštěvě trhu a konzumaci dobrot nedoporučuji kontrolu hmotnosti na osobní váze! Proč si kazit nádherný den?

Pro příznivce hudbyhrála brodská skupina PAIKOT - IKOT
Repertoár tvoří z poměrně velké části písně Zuzany Navarové a Radůzy. Asi mnoho čtenářů teď přemýšlí nad jménem skupiny, které je cizojazyčným názvem pro Neleštěné navinutí. „Protože je léto a většina dětí je mimo město, nemáme pro tentokrát žádný doprovodný program. Stánků je 29, což je málo, ale jak už jsem se zmiňovala, je léto a to bývá slabší,“ zhodnotila trhy Lída Faltová, pořadatelka Koudelova talíře.

Příští Koudelův talíř bude v sobotu 3. září a tak tento datum si zatrhněte ve svém kalendáři s patřičnou poznámkou.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy