Módní přehlídka v Havlíčkově Brodě pomůže potřebným

V sobotu 2. září se uskutečnily v Havlíčkově Brodě na Havlíčkově náměstí tradiční Farmářské trhy. Součástí trhu byl i bohatý doprovodný program. Nejvíce zaujala návštěvníky módní přehlídka společenských a svatebních šatů, kterou uspořádal Svatební salon Madona.

uniweb weby

Cílem přehlídky bylo nejen seznámit přítomné diváky s módou, ale i podpořit charitativní sbírku. Před přehlídkou moderátor Onřej Rázl pozval na podium primářku Magdalenu Chvílovou Weberovou z Dětského oddělení Nemocnice Havlíčkův Brod, která vysvětlila účel sbírky: „Finance budou věnované na dovybavení nově přestavěného oddělení  nedonošených dětí. Pelíšky - polohovací pomůcky do inkubátorů a doplňky k monitorování životně důležitých funkcí nemocných novorozenců.“  Svatební salon Madona založila Lucie Partlová v Havlíčkově Brodě. Původně se zaměřila na půjčování svatebních šatů. Svoje služby, ale postupně rozšiřuje a dělá svatby na klíč. Má letité zkušenosti s koordinacemi svateb. Lucie Partlová jako první na Vysočině nabízí komplexní služby včetně možnosti proměny nevěsty před svatbou, od vizáže, bodystylingu, kavitace, výživového poradenství, moderní solárium, reiki a focení s profesionálním fotografem.

Podrobněji s nabídkou salonu se mohou zájemci seznámit osobně v Havlíčkově Brodě na adrese Horní 6 nebo na webu: www.salonmadona.cz.

„Děláme sbírku už po několikáté. Tentokrát se vybralo i se sponzory, které jsem obcházela předem částka 10 245 Kč. Jsem moc ráda za tuto částku je to zatím nejvíce, protože v dnešní době dá vždy ten co má nejmíň a za to jsem moc vděčná všem, kteří se přidali.

Dále v tom budu pokračovat je to taková moje povinnost něco udělat pro dětské oddělení nemocnice Havlíčkův Brod. Letos nás i podpořilo město Havlíčkův Brod a za to jsem moc ráda,“ uvedla Lucie Partlová, majitelka  svatebního Salonu Madona.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 10.09.2017 15:01




0 +
 

Hlavní zprávy