Plesovou sezonu v Novém Městě na Moravě roztančí květinový Spolubál

Třetí ročník Spolubálu se uskuteční v sobotu 12. listopadu od 19.30 v kulturním domě v Novém Městě na Moravě, tentokrát na něj mohou zájemci vyrazit s květinou či bez.

uniweb weby

K tanci a poslechu zahraje plesajícím taneční a swingové hity Big band Chrudim a po této klasice to rozjede žďárská rock´n´roll-bluesová kapela Letrourou. Jako každý rok budou moci hosté strávit příjemné chvíle nejen tancem, ale také ve stylové kavárně nebo fotokoutku. Chybět nebude ani půlnoční soutěž o ceny. Během plesu bude také probíhat soutěž o „nejúžasnější květinu“. Proto neváhejte a přijďte v květinovém stylu, vaše originalita bude patřičně odměněna. 
Vstupenky na ples budou k dostání v předprodeji od 14. října v Informačním centru v Novém Městě na Moravě za pouhých 180 Kč, na místě si pak vstupenku pořídíte za 200 Kč.
Finančním příspěvkem ples podpořilo město Nové Město na Moravě. V rámci organizace plesu opět spojily svoje síly neziskové organizace Sdružení krajina, Lysina Lenina, Maracaibo, Klub seniorů Nové Město na Moravě, SOŠ Nové Město na Moravě, Tělovýchovná jednota Nové Město na Moravě, Portimo, o. p. s., Novoměstské sociální služby a Domácí hospic Vysočina a nově také novoměstští včelaři. Jednotlivé organizace se představí ve Spolužurnálu, který bude při této příležitosti vydán. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
28.10.2016 15:31




0 +
 

Hlavní zprávy