Truckshow v Šeborově podpořila Nesu

Poslední červnová sobota byla v Šeborově u Velkého Meziříčí ve znamení tradiční akce s názvem Truckshow. Po páté se pořadatelé rozhodli touto akcí podpořit denní stacionář Nesa, který poskytuje své služby lidem s postižením. Vybralo se bezmála 29 tisíc korun.

uniweb weby

Místo vstupného mohli příchozí návštěvníci přispět do kasičky veřejné sbírky Oblastní charity Žďár nad Sázavou, pod kterou stacionář Nesa patří. Kromě toho si mohli nakoupit výrobky z dílen Nesy, děti si mohly vyrobit vlastní placku nebo si vyzkoušet, jaké to je jezdit na invalidním vozíku. 

„Potěšila nás štědrost řidičů přijíždějících trucků a příchozích návštěvníků. Velká většina z nich se také zastavila u našeho stánku a podpořila nás drobným nákupem. Je to až neuvěřitelné, ale návštěvníci Truckshow přispěli do našich kasiček celkovou částkou 28 945 Kč. Půl roku před Štědrým dnem dostali uživatelé Nesy krásný dárek. Děkujeme,“ uvedla Alena Poulová, vedoucí denního stacionáře Nesa. 

Této akce se zúčastnili i samotní uživatelé Nesy. Během odpoledne sledovali přehlídku trucků, soutěže v jízdách, zásah dobrovolných hasičů, společně si užili celý program Truckshow až do večerních hodin.


Autoři: tým pracovníků stacionáře Nesa

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy