Česko-rakouský vzdělávací program pro děti a mládež

Mladá univerzita Waldviertel, česko-rakouský vzdělávací program pro děti a mládež, přináší aktivity zaměřené na českou a rakouskou kulturu a dvojjazyčnost. Nabídne též širokou škálu témat, jako bioniku, robotiku či 3D tisk. Přihlášky možné do 30. června 2024.

uniweb weby

Mladá univerzita Waldviertel, oblíbený česko-rakouský vzdělávací program zaměřený na děti a mládež, se opět vrací s množstvím zajímavých aktivit, které děti seznámí s českou i rakouskou kulturou. Již nyní přichází s důrazem na dvojjazyčnost, v čele se zkušeným pedagogicky vyškoleným česko-rakouským týmem, který studentům bude po celou dobu k dispozici. Navíc program nabízí širokou škálu zajímavých témat, jako jsou bionika, robotika, znaková řeč pro neslyšící nebo 3D tisk.

JUFA hotel v Raabs an der Thaya poskytne účastníkům pohodlné ubytování a součástí bude samozřejmě i pestrý večerní program, jako posezení u táboráku nebo třeba i diskotéka. V letošním roce je v Jihlavě na programu několik atraktivních odpoledních workshopů, například divadelní, taneční, sportovní či workshop zaměřený na poskytování první pomoci.

Středeční program bude opět tradičně zasazen do Vysočiny a na jeden den se tak Mladá univerzita přesune do Jihlavy. Program slibuje celou řadu podnětných aktivit a sdílení vědomostí mezi studenty, což vede k vzájemnému obohacení a porozumění mezi mladými lidmi z obou zemí.

Přihlášky na Mladou univerzitu Waldviertel budou možné podávat od 8. března do 30. června 2024 prostřednictvím webových stránek programu. Veškeré aktuální informace o programu jsou průběžně zveřejňovány na webové adrese https://www.jungeuni-waldviertel.at/. Neváhejte a přidejte se k těm, kteří se chtějí zapojit do této jedinečné příležitosti prohloubit své znalosti a poznat nové kamarády z České republiky i Rakouska.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy