Do Jihlavy se vrací oblíbené farmářské trhy

Farmářské trhy se vrací do jihlavského Parku Gustava Mahlera s celkem osmi termíny. Akce nabízí lokální kvalitní potraviny a kulinářské speciality od místních pěstitelů, pekařů a dalších výrobců.

uniweb weby

Vážení čtenáři, s velkým potěšením vám přinášíme zprávu, která potěší nejen milovníky čerstvých potravin, ale také všechny, kteří se rádi setkávají s rodinou a přáteli na venkovních akcích. Farmářské trhy v Jihlavě se totiž vracejí a budou opět probíhat v malebném Parku Gustava Mahlera.

Tato oblíbená a úspěšná akce, která byla vloni znovu obnovena, se stává v Jihlavě celosezónním vrcholem. Vzpomínáte, jak se v roce 2019 trhy konaly na parkánu u kostela sv. Jakuba, ale díky obrovskému zájmu návštěvníků letos pořadatelé potřebovali mnohem větší prostor. A tím se stal právě Park Gustava Mahlera.

Farmářské trhy nabízejí úžasnou možnost seznámit se s lokálními pěstiteli ovoce, zeleniny, květin, pekaři, včelaři, výrobci sýrů, masných výrobků či sirupů a zavařenin, a v neposlední řadě s producenty nejrůznějších dalších kulinářských specialit. Tato akce je ideální pro všechny, kteří dávají přednost čerstvým a kvalitním potravinám přímo od výrobců, a zároveň rádi podporují lokální podnikatele a komunitu.

Na farmářských trzích v Parku Gustava Mahlera se letos můžete těšit na celkem osm termínů. První z nich proběhne již 6. dubna, další pak 20. dubna, 25. května, 1. června, 22. června, 13. července, 10. srpna a poslední akce pak 21. září. Nezapomeňte si tedy udělat předem poznámku do kalendáře, abyste žádný z trhů nezmeškali, a tuto jedinečnou příležitost si plně užili.

Proč farmářské trhy v Jihlavě stojí za Vaši návštěvu a podporu? Kromě vysoce kvalitních potravin a lákavých kulinářských pochoutek, které si zde můžete koupit či nakostovat, nabízí také skvělou příležitost trávit čas s rodinou a přáteli a užít si společně pohodovou atmosféru. Navíc díky akci získáte přímý kontakt s farmáři, kteří suroviny pěstují či vyrábějí, takže můžete klidně i navázat konverzaci a dozvědět se, jaký příběh stojí za tím, co konzumujete.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy