Rozlučka s prázdninami v Rozschovatci

Poslední prázdninovou neděli 28. srpna se konaly na mnoha místech akce na rozloučení s letními prázdninami. Také v Rozsochatci připravily členky Českého svazu žen spolu s MŠ a ZŠ na zahradě mateřské školy pro děti odpoledne plné soutěží a her.

uniweb weby

Soutěžící se trefovali do plechovek, závodili s kotoučky, skákali na míči, házeli na koš míčem, zaskákali si v pytli. Protože počasí přálo, měl pro děti také vodní soutěže DJ Vesy, který celou akci moderoval a vybíral hudební doprovod. Průběžně byli losováni výherci malovaných obrázků a vedly se vodní bitvy, které příjemně osvěžily. Za všechny soutěže se rozdávaly sladkosti a drobné ceny.
Děti na místě měly zajištěné zdarma pití a další občerstvení obstaral v hostinci Martin Štěpán. Místní dobrovolní hasiči zapůjčili na zahradu párty stan a členové TJ Sokol zde vytvořili z lavic posezení, sedět se však mohlo i na dekách přímo v trávě ve stínu pod stromy. Na závěr si tři desítky dětí, které si zábavné odpoledne nenechaly ujít, rozebraly na cestu domů balónkovou výzdobu.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy