Bruslaři se doma představí pod novým trenérem

Premiéru na lavičce druholigového BK Havlíčkův Brod si v sobotu 7. ledna odbude nový trenér Roman Kaňkovský. Do Kotliny navíc přijede regionální rival - HC Moravské Budějovice 2005.

uniweb weby

Kaňkovský, který nahradil dosavadního kouče Aleše Tottera, se sice s vedením brodského klubu na angažmá dohodl už druhý den nového roku, tým ale nakonec přebral až po středečním zápase ve Žďáře nad Sázavou. „Nechtěli jsme zasahovat do zápasu, který už měl připraven Láďa Fixa (dosavadní asistent, pozn. redakce),“ vysvětloval na webu Bruslařského klubu předseda David Kozlík starší. 

Kaňkovský chce podle svých slov navázat na svého předchůdce, který mu Bruslaře předal na prvním místě druholigové tabulky skupiny Střed. „Tým už má nějakou tvář a je první v tabulce. Nepřicházím sem nic překopávat, spíš něco doplnit. Nechci dělat žádné velké změny, protože ten tým šlape a co jsem slyšel, tak má dobrou partu. Mým úkolem tedy bude tým udržet, aby se stále pohyboval nahoře,“ uvedl při svém příchodu na webu klubu.

Broďáci od chvíle odchodu trenéra Tottera v mistrovském utkání zatím nevyhráli. Na konci roku doma podlehli Nymburku 3:5, v prvním utkání roku 2017 si pak připsali prohru 4:5 na ledě Žďáru nad Sázavou, když domácí dokázali otočit čtyřbrankové vedení hostujícího týmu. Nyní je v Kotlině vyzvou Moravské Budějovice, na jejichž lavičce navíc v pozici trenéra působí bývalý dlouholetý manažer brodského hokeje Augustin Žák.

Sobotní zápas v Kotlině začíná v 17 hodin. Záznam utkání najdete na serveru Vysílámeživě.cz.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy