Dětský den pro Viktorku

Rodinné centrum Motýlek Žižkovo Pole společně se softballovým oddílem TJ Jiskra Hroši HB uspořádaly v sobotu 24. června ve sportovním areálu v Plovárenské ulici v Havlíčkově Brodě Dětský den pro Viktorku.

uniweb weby

Díky dobrovolníkům byl připraven bohatý program pro děti i dospělé. Vystoupení dětských tanců a zpěvů, soutěže pro děti, skákací hrad, vozítka segway a mnoho dalšího. Večer pak vystoupily kapely Dita Trio, Vrabčí Trh a Paikot Ikot. Cílem akce je získat další finanční prostředky pro Viktorku Fironovou, která od narození trpí spinální svalovou atrofií I. stupně. Onemocnění SMA je progresivní a bez léčby vede k dechové nedostatečnosti a k předčasnému úmrtí. Dostupná léčba je zatím pouze v zahraničí a je plně hrazena pacientem. Viktorka je v současné době v Belgii, kde se léčí. 

Součástí charitativní akce je veřejná sbírka. Sbírka probíhá od 1. června do 31. července. Transparentní účet: FIO Banka, Dolní 1, Havlíčkův Brod : č. ú. 2401213583/2010. „Dětský den pro Viktorku se vydařil. I přes úmorné teplo přišlo mnoho lidí. Chci poděkovat všem, kteří se podíleli na zdárném průběhu akce a také návštěvníkům,“ uvedla Martina Dočekalová z RC Motýlek Žižkovo Pole.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 26.06.2017 06:56




0 +
 

Hlavní zprávy