Dobročinné náramky pomáhají Rodinnému centru Krteček

Slavnostním křtem dobročinných náramků odstartovala v pátek 31. března dobročinná vlna, která má přispět na provoz Rodinného centra Krteček v Pelhřimově. Akcí byl zahájen prodej náramků a hned první den se jich prodalo pět desítek.

uniweb weby

V pátek odpoledne zaplnily Rodinné centrum Krteček v bývalém Domě služeb v Pelhřimově více než tři desítky hostů s dětmi. Program zahájilo veselé vystoupení taneční skupina XS, malých tanečnic ve věku 3-6 let z Hodiny H. Hned potom všechny přivítala Jana Jirků, vedoucí Rodinného centra Krteček, které v Pelhřimově funguje už od roku 1999. 

Následoval slavnostní křest nerezových náramků, nesoucích na sobě různě barevné přívěsky ve tvaru srdce. „Právě proto je mottem této dobročinné myšlenky, že náramky mají velké srdce, stejně jako každá máma. Mohou být krásnou ozdobou každé ženy, ale zároveň také symbolem podpory aktivit pro ty nejmenší děti v Pelhřimově. Náramek může být také milým dárkem pro dceru, maminku, kamarádku nebo kolegyni,“ podotýká Zuzana Havlová, iniciátorka dobročinných náramků pro Rodinné centrum Krteček. Kmotry náramků se spolu s ní stali manželé Kozlerovi, majitelé areálu Beachwell, kteří centrum podporují, a autorka náramků Petra Kohoutová. Její ručně vyráběné šperky se prodávají také v pražském butiku Tatiana známé české návrhářky Tatiany Kováříkové. S přípitkem a pohoštěním se nezapomnělo na hlavní aktéry, tedy děti, které si připily dětským šampaňským a ochutnaly například i dort s logem rodinného centra. Pak už se opět „Krteček“ proměnil v dětskou herničku, jak ho děti a rodiče dobře znají. Pro dobročinné náramky si můžete do Rodinné centrum Krteček přijít kdykoliv během otevírací doby a stojí 100 korun. 

Rodinné centrum Krteček
úterý 9.00–11.00, 14.30–17.00
středa 9.00–11.00, 14.30–17.00
čtvrtek  9.00–11.00 (tvoření s dětmi), 14.30–17.00
pátek 9.00–11.00  

pátek 7. dubna se od 9.00 do 12.00 uskuteční v Rodinném centru Krteček jarní dílnička. Výroba FIMO lžiček pod vedením maminek z jihlavského centra Hvězdička, které přivezou veškeré vybavení na výrobu, určená nejen pro maminky s dětmi, ale všechny, kdo rádi tvoří. Vstup je 40 korun, výroba každé lžičky 30 korun. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy