Finanční úřad Havlíčkův Brod se stěhuje do klášterních prostor

Územní pracoviště Finančního úřadu pro Kraj Vysočina v Havlíčkově Brodě se bude v termínu od pondělí 2. ledna 2017 stěhovat do nových prostor na adresu Štáflova 2003 Havlíčkův Brod. V objektu v minulosti sídlil Okresní úřad Havlíčkův Brod, nyní se zde nachází Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových či Okresní státní zastupitelství.

uniweb weby

Kvůli stěhování bude Územní pracoviště Finančního úřadu v Havlíčkově Brodě v týdnu od 2. do 6. ledna 2017 pro veřejnost uzavřeno vyjma pracoviště podatelny. Podatelna bude ve dnech 2. až 6. ledna 2017 otevřena na stávající adrese na Smetanově náměstí 261, od  pondělí 9. ledna 2017 pak bude podatelna v nových prostorách v přízemí historické budovy ve Štáflově ulici 2003. Od pondělí  9. ledna 2017 budou pro daňovou veřejnost na nové adrese přístupná oddělení majetkových daní, oddělení vyměřovací I (fyzické osoby), oddělení vyměřovací II (právnické osoby) a pokladna pro příjem hotovosti. Plný provoz Územního pracoviště bude zajištěn 16. lednem 2017.
„Pro nasměrování daňové veřejnosti do nových prostor bude sloužit orientační systém umístěný uvnitř u vchodu v historické budově. Omlouváme se za možné komplikace při vyřizování daňových záležitostí,“ uvedl Josef Tomek, tiskový mluvčí Finančního úřadu pro Kraj Vysočina.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy