Fotíte? Zapojte se do velké letní fotosoutěže

Každý, kdo rád fotí, se může od středy 24. května zapojit do velké fotosoutěže Letní barokní Vysočina. Je rozdělená do dvou kategorií Barokní Vysočina a Letní Vysočina a do každé je možné až do 6.srpna zaslat šest nejpovedenějších fotografií.

uniweb weby

Ve hře je ubytování v Barokní věži na zámku ve Žďáře nad Sázavou, hodnotný poukaz do areálu Šiklův mlýn, rodinné poukazy do zábavního parku Robinson v Jihlavě a ekotechnického centra Alternátor v Třebíči, roční vstupenka do Centra Eden v Bystřici nad Pernštejnem nebo rodinné vstupné do podzemí v Telči. „Hledáme také nejoblíbenější fotografii veřejnosti, která získá nejvíce reakcí na Facebooku. Její autor si i s rodinou užije zábavu v Šiklově mlýně s obědem," prozradila Klára Čechová z Vysočina Tourism s tím, že fotografie mají soutěžící zasílat na adresu info@vysocinatourism.cz. 

Snímky organizátor soutěže Vysočina Tourism zveřejní na facebookovém profilu @regionvysocina, kde se utkají o cenu veřejnosti, a dále budou ke zhlédnutí na webu www.baroknivysocina.cz. Vyhlášení celé soutěže se uskuteční nejpozději 15. srpna.

Detailní podmínky zde.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy