Havlíčkův Brod přivítá další ročník Majálesu

Na brodském Havlíčkově náměstí se v pátek 19. a v sobotu 20. května uskuteční další, celkem desátý ročník studentské akce Majáles. Jako vždy se patronátu nad celou akcí ujali studenti havlíčkobrodského Gymnázia. I letos se návštěvníci mohou těšit na pestrou paletu účinkujících a také na program, který bude nachystaný.

uniweb weby

„Mezi vystupující mi nebudou chybět Like It, příchozí se také mohou těšit na kapely Vosa rock, Kolchoz nebo Za notou,"  prozradil Ondřej Láska, učitel na místním Gymnáziu a také organizátor celého Majálesu.

O tom, že má Majáles v Havlíčkově Brodě poměrně dlouho tradici, svědčí i fakt, že se letos koná jubilejní desátý ročník. „Já sám se podílím na organizaci už třetí ročník, tedy od roku 2015, ale celý Majáles tu začal už v roce 2007," dodává Ondřej Láska.

Kromě pestrého programu účinkujících zde bude připravena i široká škála dalších aktivit, cílených především na rodiny s dětmi. „Je to tak. V plánu je páteční lampionový průvod s ohňovou show, která bude následovat bezprostředně po něm, ale i  celá řada věcí se kterými si vystačí všichni návštěvníci bez rozdílu věku. Stejně jako vždy je připravená i soutěž o krále a královnu celého Majálesu, takže se lidé mají na co těšit," doplňuje Ondřej Láska.

Celý Majáles bude zakončen afterparty v klubu Oko na které vystoupí  JustKoubis, Zahy, Frenkk a FeelFree.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 15.05.2017 06:07




0 +
 

Hlavní zprávy