K 1. říjnu vzniknou na Vysočině čtyři nové pošty Partner

Česká pošta pokračuje v projektu Pošta Partner. K 1. říjnu 2016 převádí na smluvní partnery dalších 17 provozoven v celé republice, z toho čtyři na Vysočině. Celkem tak k tomuto datu bude fungovat 223 pošt Partner.

uniweb weby

„Česká pošta bude mít v cílovém stavu v roce 2025 zhruba 700 vlastních provozoven a zhruba 2 500 pošt Partner. V letošním roce Česká pošta plánuje uzavřít 200 smluv o provozování pošty Partner. Pošta Partner je plnohodnotnou alternativou pošty. Rozdíl spočívá v tom, že je provozována třetí osobou, nikoli Českou poštou. Z hlediska poskytovaných základních poštovních služeb není mezi pobočkou a poštou Partner žádný rozdíl.
Pošta Partner poskytuje všechny základní služby, tj. příjem a výdej listovních a balíkových zásilek, příjem a výplatu poštovních poukázek, vybrané bankovní služby, výplatu důchodů, SIPO, prodej poštovních cenin a zboží, prodej kolkových známek a vybrané služby, jako jsou například On-line dobíjení předplacených SIM karet, prodej losů okamžitých loterií a volný prodej tisku,“ popisuje Matyáš Vitík, tiskový mluvčí České pošty. 
Nové pošty Partner zřízené k 1. říjnu 2016 na Vysočině budou moct využívat obyvatelé Skuhrova u Havlíčkova BroduČíhošti na Havlíčkobrodsku, Třebelovic na Třebíčsku a Dlouhé Brtnice na Jihlavsku. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
30.09.2016 05:17




0 +
 

Hlavní zprávy