Michal Prokop Trio v chotěbořské Tančírně už za týden

Tančírna Panského domu v Chotěboři hostí první březnový pátek koncert tří osobností českého rocku a blues, Michal Prokop & Luboš Andršt & Jan Hrubý Trio, tentokrát vystoupí bez další členů skupiny Framus Five.

uniweb weby


Trio zpěváka skupiny Framus Five Michala Prokopa, nadžánrového kytaristy Luboše Andršta a všestranného houslisty Jana Hrubého, vzniklo v roce 1987. Na jeho zvuku a stylu se podílejí stejným dílem všichni členové tria. Po několika letech, kdy spolu koncertovali, se ale Michal Prokop na čas vydal na dráhu politika, a koncerty ustaly. Teprve po jeho odchodu z vysoké politiky se všcihni tři znovu sešli, aby si s posluchači mohli vedle muzicírování také povídat. Jejich vystoupení mají komornější ráz než koncerty s kapelou Framus Five, ale nabízí zase trochu jiné aranžmá. Snoubí se v něm rockový základ s blues dobarvené Andrštovámi jazzovými zkušenostmi a jiskřivými elektrickými houslemi Jana Hrubého.

Spolu tedy hrají dlouhá léta, nepravidelně, ne příliš často, pro milovníky blues a rocku z Vysočiny mají unikátní příležitost si poslechnout nejen skladby, které hrají společně na koncertech s kapelou Framus Five, ale také ty, které jsou specifické jen pro tento koncertní projekt. Koncert začíná v Tančírně chotěbořského Panského domu v pátek 3. března ve 20.00.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy