Muž chtěl v Třebíči unést dívku, policisté po ní pátrají

K pokusu o únos osmnácti až dvacetileté dívky mělo dojít v červenci nebo v srpnu u obchodních domů Albert a Lidl ve Znojemské ulici v Třebíči. Dívka se únosci vysmekla, nyní po ní pátrají policisté z Vysočiny v souvislosti s vyšetřováním podobné trestné činnosti na jižní Moravě.

uniweb weby

„Tehdy neznámý muž zde měl chytit za ruku dívku, která tudy procházela. Ta se ale muži vysmekla a podařilo se jí z místa utéct. Mohlo by se jednat o dívku ve věku kolem osmnácti až dvacet let, která měla přírodní hnědé dlouhé vlasy a na sobě měla mít tmavší, možná hnědé kalhoty a mikinu. Kriminalisté se obracejí s touto výzvou zejména na mladou dívku odpovídající popisu, ale také na případné svědky této události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ vyzývá Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských poliistů na Vysočině.


Kriminalisté hledají dívku v souvislosti s vyšetřováním velice závažného případu násilné trestné činnosti, kterou v souvislosti s nedávným únosem mladé dívky na Jihlavsku vyšetřují kriminalisté na jižní Moravě. „Policistům se podařilo druhý den po únosu zadržet tři pachatele, všichni byli obviněni a jsou stíhání vazebně. Z dosavadního průběhu vyšetřování ale vyplynuly další závažné skutečnosti, které nyní musí kriminalisté důkladně prověřit. Existuje totiž důvodné podezření, že se muži o únos mladé dívky už jednou pokusili někdy v červenci nebo srpnu letošního roku u obchodního domu v Třebíči,“  dodává Dana Čírtková


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
26.08.2016 12:59




0 +
 

Hlavní zprávy